Review: Sandberg Office Products

Sandberg pakt uit met (home) office producten die jouw kantoortijden prettiger maken.

Sandberg zien we in de reviews bij GadgetGear regelmatig voorbijkomen. Fijne game-accessoires die van hoge kwaliteit zijn, zonder een te hoog prijskaartje. Het merk heeft het succes ook gemerkt en is zich behalve gaming ook gaan focussen op de kantoormarkt.

Zo hebben we onlangs een tweetal muismatten mogen testen. Dan denk je wellicht: “Een muismat? Lekker interessant! “ Tja, maar deze muismatten zijn RGB Soft Desk Pad XXXL en Gamer Desk Pad XXXL (zonder verlichting). Mega muismatten die niet alleen je muis een plekje geven, maar ook je keyboard, kantoorartikelen. Je hele bureau verandert in het zachte, ondersteunende materiaal van een muismat. De RGB heeft een usb aansluiting aan de mat zitten, waardoor je een gave gaming kleur veranderende LED-verlichting helemaal rond je muismat laat kleuren.

Behalve de Gamer Desk Pad XXXL en de XXL RGB ontving ik ook een Desk Pad Pro XXL met ingebouwd polssteun. Ongemerkt zijn onze polsen zwaar belast, zeker in de kantoortuinen of voor PC gamers. Sandberg denkt mee en levert hierbij een prima product. Je kunt ook kiezen om de Wrist Rest Pro XXL los te kopen en deze te gebruiken naast je RGB muismat. Werkt allemaal erg fijn en eerlijk gezegd gebruik ik het nu al weken met veel comfort.

Een laatste slimme oplossing welke ik van Sandberg mocht testen is de Sandberg Bluetooth Office Headset Pro. Vooral voor de ZZP’ers onder ons is dit een zeer waardevolle ondersteuning wanneer je naast telefoongesprekken veel moet typen, boeken of reserveren. Je handen zijn vrij dankzij de  Bluetooth-headset met comfortabele hoofdband. Maakt draadloos verbinding met een smartphone of ander Bluetooth-apparaat, waardoor de gebruiker vrij is om het toetsenbord te gebruiken of rond te lopen.

Behalve deze accessoires heeft Sandberg er nog veel meer. Houd voor nieuwe reviews onze website in de gaten of kijk zelf even op Sandberg.it voor de laatste ontwikkelingen. Nee, ze zijn niet Italiaans, Deens zelfs. Maar het .it staat natuurlijk voor de IT phone home met de nieuwe Sandberg Bluetooth Office Headset Pro.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Sandberg Desk Pad Pro XXL

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Ondersteuning
  • Ruim vlak van comfort
  • Mooi geprijsd

THE BAD

  • Headset enkel Bluetooth dus alleen geschikt voor mobiele telefoons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Sandberg Desk Pad Pro XXL