GadgetGear.nl
Kingston Endurance Micro-SDXC kaart

Kingston introduceert haar Kingston Endurance Micro-SDXC lijn

Met de Kingston Endurance Micro-SDXC lijn brengt Kingston een nieuwe serie geheugenkaarten op de markt. De kaarten zijn vooral gemaakt voor toepassingen onder zware omstandigheden.

Het gaat dan vooral om schrijf intensieve toepassingen. Bij het schrijven van data ontstaat de grootste slijtage op een microSD kaart. Hierdoor raken kaarten in bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, relatief snel corrupt. Met de Kingston Endurance Micro-SDXC zou dit niet zo snel mogen gebeuren. Deze kaarten zijn gemaakt voor veel schrijfbewerkingen. Een Kingston Endurance Micro-SDXC kaart kan tot 20.000 uren worden gebruikt voor opnamen. Dat is zo’n 833,3 dagen non-stop.

De 32GB en 63GB varianten kunnen data wegschrijven met maximaal 30MB per seconde. De 128GB uitvoering is technisch kennelijk anders en kan tot 45MB per seconde wegschrijven. Alle kaarten lezen data uit met zo’n 95MB per seconde.

Beschikbaarheid

De Kingston Endurance Micro-SDXC komen in de formaten 32GB, 64GB en 128GB op de markt.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten