Kingston introduceert haar Kingston Endurance Micro-SDXC lijn

Kingston Endurance Micro-SDXC kaart

Met de Kingston Endurance Micro-SDXC lijn brengt Kingston een nieuwe serie geheugenkaarten op de markt. De kaarten zijn vooral gemaakt voor toepassingen onder zware omstandigheden.

Het gaat dan vooral om schrijf intensieve toepassingen. Bij het schrijven van data ontstaat de grootste slijtage op een microSD kaart. Hierdoor raken kaarten in bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, relatief snel corrupt. Met de Kingston Endurance Micro-SDXC zou dit niet zo snel mogen gebeuren. Deze kaarten zijn gemaakt voor veel schrijfbewerkingen. Een Kingston Endurance Micro-SDXC kaart kan tot 20.000 uren worden gebruikt voor opnamen. Dat is zo’n 833,3 dagen non-stop.

De 32GB en 63GB varianten kunnen data wegschrijven met maximaal 30MB per seconde. De 128GB uitvoering is technisch kennelijk anders en kan tot 45MB per seconde wegschrijven. Alle kaarten lezen data uit met zo’n 95MB per seconde.

Beschikbaarheid

De Kingston Endurance Micro-SDXC komen in de formaten 32GB, 64GB en 128GB op de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.