GadgetGear.nl
LG Colour Transparent LED Film

Iedereen een Ziggo Dome met de transparante LED film van LG

Het lijkt erop dat we gebouwen als de Ziggo Dome meer gaan zien in het straatbeeld. Hoewel het bouwen van dergelijke enorme videoschermen nu nog een enorm karwij is, heeft LG er iets slims op bedacht.

Het Koreaanse bedrijf komt namelijk met een transparante LED film. Deze wordt aangebracht op glazen panelen en zet deze om in doorzichtige kleuren displays. Door de transparantie kun je nog gewoon door de panelen heen kijken (27% van het licht wordt tegengehouden). De LED’s kunnen 1,7 miljoen kleuren weergeven met een helderheid van 1.000cd/m2. Bovendien kan het worden toegepast met een curve van maximaal 1.100R bollend. Een UV coating moet garanderen dat de kleuren blijven zoals ze zijn.

LG Colour Transparent LED Film

Het aansturen van de animaties kan via speciale signage apparatuur, maar daar is ook een bekendere oplossing voor. Uiteindelijk betreft het ook hier gewoon een display dat met WebOS aangestuurd kan worden. WebOS is het besturingssysteem dat we kennen van de LG Smart TV’s.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten