Huawei presenteert de Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Een P30 series smartphone voor weinig? We hadden het al verwacht en het is gebeurd. Huawei presenteerde vandaag de Huawei P30 Lite. Een goedkopere Android met toch een stevige camera.

Triple AI Camera

Met een prijskaartje van €369 gaat de Huawei P30 Lite minder dan de helft kosten van wat een Huawei P30 Pro kost. Toch krijg je voor dat geld al een smartphone die draait op Android 9 en EMUI 9.1. Bovendien zit er ook een triple AI camera in.

De standaard camera bevat meteen al 48 megapixels. Daarnaast krijg je een 8 megapixel ultragroothoeklens en een 2 megapixel bokeh camera. Die 2 megapixel camera ondersteunt mogelijk de hoofdcamera. Belangrijker nog is de aanwezigheid van Handheld Super Night mode. Daarmee zorgt de AI dat je ook in het donker, scherpe foto’s schiet vanuit de hand. Een functie waar we in de Huawei P30 Pro verliefd op zijn geworden.

Huawei P30 Lite Black

Display

Het display bevat een druppelvormige inkeping voor de camera. Het display heeft een doorsnede van 6,15 inch en draait op een Full HD+ resolutie. In totaal draait het toestel op 2.312×1.080 pixels. De beeldverhouding staat op 19,3:9. De randen van het toestel zijn een stukje dikker. Dit is omdat Huawei voor LCD heeft gekozen waar de Pro series AMOLED displays heeft meegekregen. Daar zit ook een belangrijk deel van de kostenbesparing op het toestel.

Chipset

De Huawei P30 Lite krijgt 4GB werkgeheugen mee. De helft van de P30 Pro. Met de HiSilicon Kirin 710 krijg je een stevige chipset uit het middensegment. Huawei en Honor hebben al meerdere succesvolle smartphones met deze chipset uitgebracht. Je krijgt met 128GB enorm veel opslagruimte. De 3.340 mAh accu is ook flink en heeft ondersteuning voor QuickCharge.

Huawei P30 Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events