GadgetGear.nl
OnePlus 7

Gerucht: Gaat de Oppo 7 een gaming smartphone worden?

Hoe val je op in smartphoneland? Gamers zien al langer dat het merk erg hoog in de benchmarks staat als het om snelheid gaat. Maar er is één ding dat gaming phones en non-gaming phones onderscheidt, de snelheid van het display.

90Hz Display

En daar lopen Razer en Asus met respectievelijk 90Hz en 120Hz ver voor op de markt die op maximaal 60Hz hangt. Met de OnePlus 7 lijkt OnePlus het gemunt te hebben op de Razer Phone 2. Dezelfde chipset, hetzelfde 90Hz display. Nouja, OnePlus gaat wel voor en 18.9:9 beeldverhouding waar Razer op 16:9 zit.

Twee tot drie varianten

De geruchten gaan dat de OnePlus 7 een complete serie gaat worden met 4G en 5G modellen. Bovendien zou de Pro versie echt een ander uiterlijk hebben. Onder anderen met gebogen randen zoals we ook zien bij de Pro toestellen van concurrent Huawei. Ook zou de Pro een QHD display krijgen ten opzichte van een FHD+ display voor de reguliere serie. Ook krijgt de serie een selfiecamera die aan de bovenkant uit het toestel schuift.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten