GadgetGear.nl

Gerucht: Facebook werkt aan alternatief voor Siri / Google Assistant / Alexa

Het lijkt erop dat Facebook een nieuwkomer gaat worden in de strijd om de favoriete virtuele assistent. Op dit moment zijn Google Assistant en Alexa dominant, maar Facebook zou maar zo eens de grote nummer drie kunnen worden.

Mogelijk zou de virtuele assistent in eerste instantie gaan samenwerken met de Facebook Portal. Een slimme display speaker van Facebook die dit jaar mogelijk al de verkoop in gaat. Gebruikers zouden met het commando Hey Portal opdrachten kunnen doorgeven aan de slimme assistent.

Het is niet de eerste keer dat deze geruchten gaan. Enkele jaren geleden was Facebook volop bezig om ‘M’ te ontwikkelen. Begin 2018 werd deze ontwikkeling stopgezet.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten