GadgetGear.nl
Bosch EasyPrune accusnoeischaar aan de lader

Dit is de Bosch EasyPrune accusnoeischaar

Omdat alles met ondersteuning prettiger is, introduceerde Bosch afgelopen week de EasyPrune accusnoeischaar. Een snoeischaar met gemotoriseerde ondersteuning. Handig voor iedereen die veel tijd in de tuin doorbrengt.

Qua ontwerp lijkt de EasyPrune accusnoeischaar sterk op een gewone snoeischaar, al merk je wel dat er wat meer ruimte is voor elektronica. Er zitten onder anderen een motor en een accupakket in. Dit is nodig voor de Power Assist van Bosch. Deze maakt het lichter om door takken tot 25mm (2,5cm) dik te knippen. Op een volle acculading kun je tot 450 keer knippen met Bosch Power Assist. De EasyPrune accusnoeischaar weegt 490 gram.

Bosch EasyPrune accusnoeischaar in gebruik

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten