Logo GadgetGear.nl
Bosch EasyPrune accusnoeischaar aan de lader
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Bosch EasyPrune accusnoeischaar

Omdat alles met ondersteuning prettiger is, introduceerde Bosch afgelopen week de EasyPrune accusnoeischaar. Een snoeischaar met gemotoriseerde ondersteuning. Handig voor iedereen die veel tijd in de tuin doorbrengt.

Qua ontwerp lijkt de EasyPrune accusnoeischaar sterk op een gewone snoeischaar, al merk je wel dat er wat meer ruimte is voor elektronica. Er zitten onder anderen een motor en een accupakket in. Dit is nodig voor de Power Assist van Bosch. Deze maakt het lichter om door takken tot 25mm (2,5cm) dik te knippen. Op een volle acculading kun je tot 450 keer knippen met Bosch Power Assist. De EasyPrune accusnoeischaar weegt 490 gram.

Bosch EasyPrune accusnoeischaar in gebruik

Bosch EasyPrune accusnoeischaar kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.