Als het om een strak, misschien futuristisch design gaat, zijn er niet zo heel veel fietsenmerken. Het Nederlandse Vanmoof was misschien wel de enige, want nu is er de Cowboy uit België.

Waar merken als Stella een enorme selectie aan modellen voeren, houdt Cowboy zich beperkt tot één model. De Cowboy ziet er buitengewoon futuristisch uit. Mede door haar verlichting voor en achter. Deze LED verlichting is een soort pil-vormige strip van egaal licht. Bij het remmen kleurt de achter verlichting zelfs feller, net als het remlicht van een auto. Keurig weggewerkt in het frame. Daarnaast beschikt de fiets over hydraulische Tektro remmen.

De accu is afneembaar en heeft een actieradius van 70KM. De fiets krijg standaard 42mm Gravelking Panaracer banden mee. De aandrijving gebeurd met behulp van een tandriem in plaats van een tandwiel. De fiets weegt 16,1Kg. Mede door gebruik te maken van een aluminium frame.

Waar de fiets opvalt, is bij de ingebouwde GPS en de digitale ontgrendeling. Je fiets van het slot halen, doe je dus met je smartphone. Sterker nog, loop je in het donker naar het fietsenrek, gaat de verlichting aan zodat jij jouw Cowboy eBike snel hebt gevonden. Briljant! De 250W / 30Nm motor is verwerkt in het achterwiel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.