GadgetGear.nl
Canon EOS 250D Zilver

Canon introduceert de EOS 250D DSLR

Canon heeft vandaag opnieuw een goedkope DSLR camera geïntroduceerd voor iedereen die een eerste stap in fotografie gaat maken. Met de Canon EOS 250D DSLR is dit ook de lichtste camera met een variangle display in het assortiment van het Japanse merk.

De EOS 250D DSLR is, zoals de naam al doet vermoeden, de opvolger van de Canon EOS 200D DSLR. De DLSR camera is voorzien van een 24,1 Megapixel Dual Pixel CMOS APS-C-sensor en kan daarmee ook in 4K video opnemen. Dit mede door de aanwezigheid van de Digic 8 beeldprocessor van Canon. De camera is tevens voorzien van een 9-punts autofocus en kan beelden via Bluetooth en Wi-Fi overzetten naar smartphones, tablets en andere hardware.

Beschikbaarheid

De Canon EOS 250D gaat kaal €559,99 kosten of €659,99 in combinatie met een 18-55mm kitlens.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten