Logo GadgetGear.nl
Ziggo Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ziggo voert stevige snelheidsverhogingen door

Ziggo heeft stevige snelheidsverhogingen doorgevoerd op haar netwerk. Gebruikers van Ziggo’s internet krijgen er 25% snelheid bij. Daarmee kan de COAX beter concurreren tegen glasvezel.

Gebruikers van het Ziggo MAX pakket gaan het meest profiteren van de snelheidsverhoging. Die gaan van 400Mb (of 50MB) per seconde naar 500Mb (of 62,5MB) per seconde. De upspeeds worden niet verhoogd. Uploaden blijft met een snelheid van 40Mb (of 5MB) per seconde gaan. Ook zakelijke gebruikers gaan een snelheidsverhoging ervaren. Daar gaat het toppakket naar 600Mb (of 75MB) per seconde.

Overigens gaat niet het hele land deze snelheidsverhoging ervaren. In de gebieden waar de overstap van analoge TV naar digitale TV wordt gemaakt, is geen bandbreedte vrij om deze snelheidsverhoging door te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.