GadgetGear.nl
Ziggo Logo

Ziggo voert stevige snelheidsverhogingen door

Ziggo heeft stevige snelheidsverhogingen doorgevoerd op haar netwerk. Gebruikers van Ziggo’s internet krijgen er 25% snelheid bij. Daarmee kan de COAX beter concurreren tegen glasvezel.

Gebruikers van het Ziggo MAX pakket gaan het meest profiteren van de snelheidsverhoging. Die gaan van 400Mb (of 50MB) per seconde naar 500Mb (of 62,5MB) per seconde. De upspeeds worden niet verhoogd. Uploaden blijft met een snelheid van 40Mb (of 5MB) per seconde gaan. Ook zakelijke gebruikers gaan een snelheidsverhoging ervaren. Daar gaat het toppakket naar 600Mb (of 75MB) per seconde.

Overigens gaat niet het hele land deze snelheidsverhoging ervaren. In de gebieden waar de overstap van analoge TV naar digitale TV wordt gemaakt, is geen bandbreedte vrij om deze snelheidsverhoging door te voeren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten