GadgetGear.nl
Teufel Ultima 40 Active

Teufel introduceert de Ultima 40 Active

Teufel heeft een nieuwe set actieve stereo speakers ontwikkeld. De Ultima 40 Active is ontwikkeld om niet alleen geluid te laten horen, maar ook de hele versterking en afhandeling van audiobronnen te regelen.

Zo kun je de TV via HDMI ARC direct op de set aansluiten om het geluid van de TV over de speakers uit te sturen. Ook is het mogelijk om via bluetooth met ondersteuning voor aptX een verbinding met de speakers op te zetten.

Teufel Ultima 40 Active

Wanneer je bent verbonden, heb je een 3-kanaals systeem ter beschikking met een maximaal vermogen van 130 Watt. Dat is per kanaal 30 Watt meer dan haar voorganger. Ook is er nu plaats voor een groot, dimbaar display.

Het is mogelijk om met een draadloze Effekt speakerset een surround geluid op te bouwen. Ook kun je nog een subwoofer toevoegen.

Beschikbaarheid

De Teufel Ultima 40 Active gaat €899,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten