Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Pepper Jobs USB-C to Gigabit Adapter TCH-1 met 5 sterren.

The Good
  • Doet precies wat hij moet doen
  • Behaalt de beloofde snelheid
  • Mooie, complete levering


In veel hotels is de WiFi nog altijd wankel, maar gelukkig kun je vaak wel een LAN kabel gebruiken voor internet. Handig, behalve als je dit internet wilt gebruiken op een nieuwe MacBook Pro of een Android device. Heb je USB-C? Dan heeft Pepper Jobs een simpel alternatief.

Unboxing

De Pepper Jobs USB-C to Gigabit Adapter TCH-1 komt in een heel mooi doosje. Daarin zit niet alleen de adapter zelf, maar ook een stukje documentatie en een handig opbergtasje. Zo voorkom je dat de mooie aluminium body beschadigd in jouw tas of koffer. Een zeer nette uitrusting dus.

Design

Qua design is de Pepper Jobs USB-C to Gigabit Adapter TCH-1 een echt mooie adapter. De LAN adapter zit in een aluminium behuizing die net iets donkerder is dan het bekende Apple Space Gray. De kabel is aangegoten, maar gelukkig ook lekker kort. Ook de plug is weer met het aluminium uitgevoerd. De branding van Pepper Jobs is niet té nadrukkelijk aanwezig.

Specs

De Pepper Jobs USB-C to Gigabit Adapter TCH-1 is een dedicated adapter. Hij doet maar één ding en dat moet hij goed doen. Namelijk; zorgen voor een gigabit ethernet verbinding. Die gigabit haalt de adapter met gemak. Wat Pepper Jobs beloofd, maakt de TCH-1 dus waar.

Conclusie: Pepper Jobs USB-C to Gigabit Adapter TCH-1

Over menig adapter van dit jonge merk heb ik veel kunnen schrijven. Omdat ze vele mogelijkheden bevatten. Deze Pepper Jobs USB-C to Gigabit Adapter TCH-1 heeft maar één doel, maar doet precies wat je er van mag verwachten. De verbinding is vlot en stabiel. Meer vraag ik niet van deze adapter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.