Na Huawei eeder deze week, mag ook Oppo in Europa starten met de verkoop van 5G smartphones. Haar eerste certificaat is deze week uitgereikt. Hiermee is het CE certificaat, dat nodig is om de Europese markt te mogen betreden, binnen.

Het 5G certificaat werd verstrekt door CTC advanced GmbH. Met dit certificaat verwacht Oppo haar 5G smartphone in de eerste helft van dit jaar op de markt te brengen. Welke smartphone het precies betreft, wordt uit het persbericht helaas niet duidelijk.

In Nederland moeten we nog even op 2020 wachten. Dan kunnen de providers pas echt aan de slag om een dekkend 5G netwerk uit te rollen in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.