GadgetGear.nl

Oppo ontvangt haar eerste 5G certificaat

Na Huawei eeder deze week, mag ook Oppo in Europa starten met de verkoop van 5G smartphones. Haar eerste certificaat is deze week uitgereikt. Hiermee is het CE certificaat, dat nodig is om de Europese markt te mogen betreden, binnen.

Het 5G certificaat werd verstrekt door CTC advanced GmbH. Met dit certificaat verwacht Oppo haar 5G smartphone in de eerste helft van dit jaar op de markt te brengen. Welke smartphone het precies betreft, wordt uit het persbericht helaas niet duidelijk.

In Nederland moeten we nog even op 2020 wachten. Dan kunnen de providers pas echt aan de slag om een dekkend 5G netwerk uit te rollen in Nederland.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten