Nederlanders introduceren nieuwe deurbel voor Apple HomeKit

Met de ProLine Doorbell hopen Nederlanders dé nieuwe deurbel voor Apple HomeKit te hebben ontwikkeld. Al is het maar omdat het de eerste zou zijn. Achter de ProLine deurbel zit Robin Telecom.

Naar eigen zeggen is de ProLine deurbel de eerste camera deurbel die Apple HomeKit gecertificeerd is door Apple. Daarna is de deurbel te bedienen via iOS. De deurbel zelf wordt in Alkmaar geproduceerd, dus geen made in China ding met een Nederlands stempeltje erop.

Robin Telecom ProLine deurbel met iPhone app

In tegenstelling tot modellen als de Ring en de Nest Hello, gaat het hier om een inbouw deurbel met een aluminium plaat. Hierdoor is deze mogelijk beter bestand tegen weersinvloeden. Indien inbouw niet mogelijk is, levert Robin Telecom ook een opbouwbak. De deurbel wordt direct, bedraad, op een router aangesloten.

Beschikbaarheid

De Robin Telecom ProLine deurbel gaat €696 kosten. Daarnaast heb je een inbouwbak a €19,00 nodig of een opbouwbak a €77,00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Nederlanders introduceren nieuwe deurbel voor Apple HomeKit”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram