GadgetGear.nl
Disney+

Nederland testland voor Disney+

Het lijkt erop dat Disney’s streaming plannen grootser zijn dan gepland. Volgens annonieme bronnen, zou Disney haar streamingdienst Disney+ willen testen in Nederland alvorens live te gaan in de VS.

Of het om slechts een test gaat of ook een echt aanbod voor consumenten is niet bekend. Dit laatste zou wel logisch zijn om alle facetten van de dienst te testen op een doelgroep die niet al te groot is. Disney is van plan de dienst eind dit jaar echt te lanceren.

Met Disney+ hoopt het entertainmentbedrijf een vuist te kunnen maken tegen Netflix. Een groot deel van de Disney content is daar al teruggetrokken. De laatste jaren wist Disney bovendien veel studio’s op te kopen en zo haar portfolio films en series flink op te poetsen.

Het begon jaren geleden al met de overname van Pixar en later ook Lucas Film. Zo kreeg Disney Star Wars in handen. Weer enkele jaren later werd het grote Marvel opgekocht waarmee zo ongeveer de helft van alle bekende superhelden in Disney’s handen kwam. De laatste aankoop was FOX waarbij het de rechten verwierf op onder anderen The Simpsons.

De geruchten zijn afkomstig van The Information.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten