MWC: Dit zijn de nieuwe, draadloze laders van Nokia

Ze werden wel genoemd, maar leken verder nauwelijks aandacht te krijgen, de twee draadloze laders van Nokia. Dé accessoires die met de nieuwe lijn smartphones werden gepresenteerd. Inmiddels hebben we afbeeldingen en specs voor jullie.

Nokia DT-10W

De meest simpele uitvoering is de DT-10W. Eigenlijk een beetje de standaard ronde laadpad die ieder merk wel in haar assortiment heeft. Maar dan in een wel heel strak design. Hoewel het gros van de Nokia smartphones langzaam de overstap maakt naar USB-C, heeft Nokia hier nog wel voor micro-USB gekozen. Hij kan met maximaal 10 Watt opladen en maakt gebruik van qI.

Nokia DT-500

De Nokia DT-500 valt meteen op. Deze draadloze lader doet namelijk ook niets als powerbank, waarmee je weer draadloos kunt laden. Wel is de laadcapaciteit met 5 Watt niet heel sterk in vergelijking tot wat er in de markt beschikbaar is. Maar met 4.250mAh aan stroom ruim voldoende om jouw smartphone minimaal 1 keer volledig te laden. Ook deze powerbank/lader ziet er bijzonder strak uit. Mooi detail zijn de witte LED’s op de zijkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.