GadgetGear.nl

Luxaflex gaat Apple HomeKit ondersteunen

Hoewel we de grote naam in raamdecoratie nog niet aan de tand hebben kunnen voelen over de kwaliteit, voert Luxaflex al een tijdje elektrische raamdecoratie voor het smart home. Vanaf nu met ondersteuning voor Apple HomeKit.

Met de update van 1 maart is het mogelijk voor alle Luxaflex PowerView Motorisation producten om aangesloten te worden op Apple HomeKit. Daarmee krijgen Apple gebruikers, onder anderen via Siri, nog meer controle over hun systeem. Daarmee heeft Siri de primeur want Amazon’s Alexa en Google Assistant kunnen deze producten alleen via een omweg bedienen. Die zullen via IFTTT, Homey of een Fibaro systeem moeten schakelen. Bediening met de Luxaflex Pebble afstandsbediening blijft gewoon mogelijk.

Update – Ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant bleken al aanwezig.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten