GadgetGear.nl

Gerucht: Twee nieuwe versies Nintendo Switch op komst

De Nintendo Switch lijkt deze zomer in twee nieuwe varianten op de markt te komen. Het gaat daarbij niet om special editions, maar daadwerkelijk nieuwe hardware zo gaan de geruchten.

New Nintendo Switch

De nieuwe Nintendo Switch zou naar verwachting krachtiger hardware meekrijgen. De huidige Nvidia Tegra hardware is inmiddels al wat jaartjes oud. Het zou goed kunnen dat de Switch na een chipset update in staat is om 4K games te draaien, al mag je niet de prestaties van een Xbox One X of een PS4 Pro verwachten.

Nintendo Switch Lite

Het meest opmerkelijk is de “Lite” Nintendo Switch die op de markt zou moeten komen. Deze bevat goedkopere hardware voor minder veeleisende gamers. Dit model moet vooral de Nintendo 3DS lijn gaan vervangen. In die lijn is al een tijdje geen nieuwe hardware meer uitgekomen en de displays zien er tegenwoordig toch wat oubollig uit.

Deze versie kan voor de nodige veranderingen zorgen waar je als gamer op moet letten. Zo zullen niet alle games goed op de hardware kunnen draaien. Daarnaast zou bijvoorbeeld de trilmotor missen. Hierdoor kun je in een titel als Zelda Breath of the Wilde mogelijk niet alle shrine quests kunnen voltooien. Als hij het Korok woud al goed kan weergeven. Wanneer op een FullHD display aangesloten heeft de huidige Switch al moeite daar een goede framerate aan te houden.

Nintendo heeft nog niets van deze geruchten bevestigd, maar The Wallstreet Journal is doorgaans een relatief betrouwbare bron en de timing zou voor het vervangen van de 3DS serie wel goed uitkomen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten