GadgetGear.nl
OnePlus 7

Gelekt: Is dit de OnePlus 7?

De OnePlus 7 komt eraan. Een nieuw vlaggenschip met de Qualcomm Snapdragon 855 tegen een bodemprijs. Hoe hij eruitziet is mogelijk gelekt door OnLeaks.

OnLeaks lekt wel vaker vroegtijdig ontwerpen van nieuwe smartphones. Ditmaal zou het de OnePlus 7 zijn. OnePlus is een dochtermerk van Oppo. Dat merk maakte in 2018 furore met haar uitschuifbare camera. Iets dat onder anderen is nagemaakt in de Honor Magic 2.

De OnePlus 7 lijkt deels op ditzelfde idee te leunen. Ook hier wordt een uitschuifbare selfiecamera gebruikt. Ook zusterbedrijf Vivo koos met de Vivo NEX voor deze strategie. Op deze manier hoeft OnePlus geen gat in het display te maken om toch een display te gebruiken dat bijna de gehele voorzijde gebruikt. Samsung en Honor kozen voor hun nieuwste vlaggenschepen juist wel voor een gat.

Achterop de OnePlus 7 zien we drie camera’s. Ook daar werkt OnePlus hard om met de trends mee te gaan. Ook lijkt de vingerafdrukscanner opnieuw onder het display te worden geplaatst en de 3,5mm audio aansluiting blijft afwezig in het ontwerp. Deze werd met de OnePlus 6T al geschrapt.

De OnePlus 7 zal nog geen 5G smartphone zijn. Voor Nederland is dat tot 2020 nog niet interessant omdat we hier geen 5G netwerk zullen hebben. OnePlus komt dit jaar wel met een 5G smartphone op de markt. Op welk moment dit zal zijn, is nog onduidelijk.

OnePlus 7

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.