GadgetGear.nl
Microsoft Xbox One Project Scorpio

Gamestreaming van PC naar Xbox nu mogelijk

Microsoft gaat het nu toelaten om PC games op een Xbox console, met een Xbox controller te spelen. Het gaat dan om gamestreaming. Hierdoor kun je nu gemakkelijker Steam games spelen in de woonkamer.

Wanneer je een PC game via de Xbox gaat streamen, blijft het dan ook de PC die al het zware werk doet terwijl de Xbox enkel de interface is tussen de gamer en de game op de PC. Ook kun je de Xbox nu gebruiken om powerpoints op te kijken alsmede andere zaken die op de PC staan.

De verbinding verloopt via de Wireless Display app die op de achtergrond gebruik maakt van Miracast.

Via TheVerge.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten