GadgetGear.nl

We kopen minder, dure smartphones

Hier bij GadgetGear.nl zijn we gek op vlaggenschip smartphones. Of het nou de Samsung Galaxy Fold van een kleine €2.000 is of een Huawei P30 Pro van rond de €1.000. Toch lijken deze smartphones steeds minder verkocht te worden.

Onderzoeker Gartner komt met dit beeld naar buiten. De onderzoekers van het bureau hebben ook een duidelijke zondebok. De innovatie lijkt eruit bij Apple en Samsung. Uiteraard is dit onderzoek verricht voor de S10 series werd aangekondigd. En dan snappen we dat beeld best wanneer je de S6 Curved tot en met de S9 naast elkaar legt.

Overigens gaan de verkopen in het lage- en middensegment keihard door. Daar druppelen de vernieuwingen vanuit de vlaggenschip modellen rustig door. Hierdoor zit hier qua prijsbeleving, veel meer vernieuwing.

Volgends Gartner zou Apple de grootste problemen hebben. Het aantal verkochte iPhones zou met 11,8% omlaag zijn gegaan. Nu Apple al een tijdje geen exacte aantallen meer communiceert, valt daar vanuit de reus zelf weinig over te zeggen. In China verdampte bijna de helft van het marktaandeel. Daar ging Apple van 14,6% marktaandeel naar 8,8%. Daarvan werd 3% verloren over het jaar 2018. Samsung blijft marktleider.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten