Sonos introduceert Sonos Architectural by Sonance

Bij Sonos zijn ze lekker bezig. Tijdens de IFA introduceerde het merk nog haar nieuwe AMP. Een apparaat niet alleen gebouwd om in het zicht te liggen, maar ook voor rackmounts om hier een geïntegreerde muziekinstallatie in huis mee op te bouwen.

En dat krijgt nu gevolg. Sonos introduceert namelijk Sonos Architectural by Sonance. Dit is een collectie van drie passieve speakers die optimaal zijn ontwikeld om met de Sonos amp te werken. Twee modellen zijn inbouw, de outdoor speaker is gemaakt om op een wand te plaatsen.

Van de inbouwspeakers, is het ronde model een plafond model. Het rechthoekige is gemaakt voor montage in wanden. Daarmee zijn deze speakers de eersten die het mogelijk maken om echt Sonos geluid uit een inbouw oplossing te maken.

In Nederland is de markt voor inbouw relatief klein. Het gros van de muren in huizen in van steen en een centimeter of 7 diep. Het zijn vooral houtskelletbouw woningen waar dit soort oplossingen gemakkelijk in weggewerkt kunnen worden.

De inbouwspeaker gaan €699 per set kosten. De outdoor speakers €899 per set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram