GadgetGear.nl

Samsung introduceert de Galaxy Tab S5e

Samsung onthulde vandaag haar nieuwste Android tablet; de Samsung Galaxy Tab S5e. Een 10,5 inch tablet op basis van Android 9 met een gebruiksduur van 14,5 uur.

Samsung heeft de Galaxy Tab S5e ontworpen als entertainment tablet. Deze nieuwe tablet is 5,5 millimeter dik en weegt 400 gram. In de tablet ligt een 10,5 inch WQXGA Super Amoled display.

De Android tablet wordt aangedreven door een nog onbekende 64-bit octa-core chipset met 4GB of 6GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte. Ook is het mogelijk een microSD kaart tot 512GB te plaatsen om meer opslagruimte te krijgen.

De tablet komt zonder koptelefoonaansluiting. Je krijgt wel een USB-C adapter meegeleverd. De accu heeft een capaciteit van 7.040 mAh. Ook zitten er vier AKG Dolby Atmos speakers in voor de audiobeleving.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten