Qua sterrencast kan het niet op in Bad Times at the El Royale. Jeff Bridges, Dakota Johnson en zelfs Chris Hemsworth komen langs in dit hotel dat precies op de grens tussen Nevada en Californië ligt.

Bij aanvang van de film, worden we geconfronteerd met een moord in één van de kamers. Maar welke het is, dat weten we niet. Ook niet wanneer de film een jaar of 15 in de tijd vooruit gaat en de kamers een kleine interieur update hebben ondergaan.

We zien zangeres Darlene Sweet (Cynthia Erivo) het parkeerterrein van het hotel oprijden terwijl pastoor Daniel Flynn (Jeff Bridges) aan het rondneuzen is bij het hotel. Wanneer ze samen de foyer binnenlopen, blijkt stofzuigerverkoper Laramie Seymour Sullivan (Joh Hamm) ook al aanwezig. Aan het wachten op personeel om hem een kamer te geven. Wanneer bellboy Miles Miller *Lewis Pullman) eindelijk begint met inchecken, arriveert ook Emily Summerspring (Dakota Johnson) bij het hotel. En die blijkt niet alleen te zijn.

Naarmate het verhaal verder gaat, kom je er al snel achter dat niemand heeft laten zien wie hij of zij echt is… behalve één. Iedereen heeft een dieper, donkerder verhaal. Een belang om op dat moment in het hotel te zijn. Maar ook het El Royale zelf blijkt iets schimmigs te hebben. Het prachtige hotel heeft een duistere kant die haar oorsprong vindt bij de onbekende eigenaren. En wanneer je denkt dat het verhaal aardig richting haar einde gaat, blijkt er nog een sekte betrokken te zijn bij één van de gasten. En dat levert nog flink wat ellende op voor de rest wanneer een geheim agent zich niet aan zijn orders houdt.

Je merkt, in de 142 minuten speelduur krijg je enorm veel verhaal van regisseur Drew Goddard. Dezelfde regisseur die onder anderen achter de serie Lost zat en de film Cabin in the Woods. Een buitengewoon knap stukje storytelling.

Conclusie: Bad Times at the El Royale

Met Bad Times at the El Royale brengt Fox een kunstwerk uit op Blu-Ray. Het verhaal van Bad Times at the El Royale bevat zo enorm veel details, dat het een film is waar je met plezier nog eens goed over nadenkt. Nadenkt over mogelijke losse eindjes die, als ze er al zijn, er echt niet toe doen. De film zit gewoon goed in elkaar.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.