GadgetGear.nl
Powerbank met Nintendo Switch display

Review: Anker PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Anker PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition met 5 sterren.

The Good
  • Ziet er netjes uit
  • Voelt stevig aan
  • Hoge capaciteit

The Bad
  • Meegeleverd tasje is niet in Nintendo ontwerp

Anker PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Met een ex-Google medewerker aan het stuur begon anker enkele jaren geleden met het bouwen van powerbanks. Dat ging zo goed dat het bedrijf tegenwoordig zelfs het Nintendo Switch logo op haar Anker PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition mag drukken.

Unboxing

In de unboxing zien we precies wat we willen zien. Niet alleen krijg je een powerbank en USB-C kabel, maar ook een opbergzakje voor de powerbank. Zo krijg je geen onnodige krassen op het mooie, zwarte plastic. Jammer is wel dat het tasje qua kleur en opdruk niet bij Nintendo past. Iedere LED staat voor zo’n 25% acculading.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Design

Qua design is de powerbank lang en smal. Bijna net zo breed als de Nintendo Switch, zonder de Joy-con er aan vast. Waar Nintendo voor haar Switch geel/groene LED’s gebruikt, heeft Anker voor de powerbank blauwe LED’s laten aanrukken. We weten dat blauw een erg populaire kleur is onder gamers. De powerbank voelt stevig aan en ligt lekker in de hand.

Prestaties

De Anker PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition heeft een capaciteit van 20.100mAh. Met de Nintendo Switch kun je zo’n 15 uur langer gamen met deze powerbank. Handig is dat je 2 snelle USB laadpoorten hebt. De USB-C poort waarmee je de powerbank ook moet opladen en een USB-A aansluiting.

Conclusie: Anker PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition

Natuurlijk kun je vrijwel iedere powerbank op een Nintendo Switch aansluiten. Maar wil je echt de hele Nintendo beleving voortzetten, is deze Anker PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition wel heel erg leuk om te gebruiken. Bovendien trek je er toch zo’n 15 uur extra gameplay uit en dat is weer lekker wanneer je veel in het OV zit of een lange vlucht door moet.

Anker PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten