GadgetGear.nl
Nuu Mobile G2 en G3

Nuu Mobile nu ook in Nederland

Een nieuwe Chinees betreedt de Nederlandse markt voor smartphones. Het jonge merk Nuu Mobile gaat de strijd aan om het lage segment en mag het met landgenoten als Nokia en Honor uitvechten.

Nuu Mobile is afkomstig uit Hong Kong, wat praktisch naast Shenzhen ligt, waar praktisch ieder merk haar smartphones laat produceren. In thuisland China claimt Nuu de derde plek op de markt te bezitten. De afgelopen jaren startte het merk haar verkopen in het Verenigd Koninkrijk, Italië en in diverse markten buiten de EU en wist al 10 miljoen smartphones te verkopen. Nederland lijkt nu het derde land te zijn waar Nuu haar pijlen op richt.

Nuu richt richt dus echt op het lucratieve maar overbevolkte budgetsegment. Het lanceert meteen drie Android smartphones waarbij de prijs van de modellen tussen de €159 en €269 ligt. Het gaat om de Nuu G2, Nuu G3 en Nuu M3. In tegenstelling tot een aantal andere merken, belooft Nuu geen bloathware mee te leveren.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

1 reactie

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten