GadgetGear.nl

MWC: Oral-B Genius X is een tandenborstel met AI

Er heeft wat tijd tussen gezeten… ik twijfelde zelfs een beetje of de mensen van Oral-B in staat zouden zijn nog meer smarts aan hun tandenborstels toe te voegen. Toch lijkt het weer te zijn gelukt. We mogen onze tanden poetsen met AI.

Op het Mobile World Congress presenteerde Oral-B haar Genius X. Een tandenborstel met AI. Een tandenbostel die onderdeel moet worden van een 360-graden gezondheidsplatform. Een platform dat de gebruiker met de professionals moet koppelen.

De AI in de Genius X houdt bij welke gebieden van het gebit worden gepoetst en welke gebieden je slechter bereikt. De tandenborstel helpt je vervolgens om daar meer aandacht aan te schenken. Ook handig is de nieuwe reisetui van de tandenborstel. Deze fungeert als powerbank. Hij zorgt dat de tandenborstel geladen is, maar kan ook jouw smartphone opladen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten