Er heeft wat tijd tussen gezeten… ik twijfelde zelfs een beetje of de mensen van Oral-B in staat zouden zijn nog meer smarts aan hun tandenborstels toe te voegen. Toch lijkt het weer te zijn gelukt. We mogen onze tanden poetsen met AI.

Op het Mobile World Congress presenteerde Oral-B haar Genius X. Een tandenborstel met AI. Een tandenbostel die onderdeel moet worden van een 360-graden gezondheidsplatform. Een platform dat de gebruiker met de professionals moet koppelen.

De AI in de Genius X houdt bij welke gebieden van het gebit worden gepoetst en welke gebieden je slechter bereikt. De tandenborstel helpt je vervolgens om daar meer aandacht aan te schenken. Ook handig is de nieuwe reisetui van de tandenborstel. Deze fungeert als powerbank. Hij zorgt dat de tandenborstel geladen is, maar kan ook jouw smartphone opladen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.