Logo GadgetGear.nl
Nokia 2019 line-up MWC
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Nog vier Nokia’s en twee accessoires van HMD

HMD presenteerde eergisteren niet alleen de Nokia 9 PureView. Het Chinees-Finse merk bracht nog drie Android smartphones naar Spanje mee en twee nieuwe laad accessoires.

Nokia 1 Plus

De Nokia 1 plus is voor het merk het nieuwe ‘premium instapmodel’ geworden. Het nieuwe toestel draait op Android 9 Go Edition. Het toestel krijgt een MediaTek MT6739WW chipset mee met daarop een quad-core CPU op 1.5GHz. Het toestel moet het ook met 1GB werkgeheugen doen en 8GB opslagruimte. Met Android Go zou het toestel toch vlot met deze hardware overweg moeten kunnen.

Nokia 1 Plus

Nokia 3.2

Vorig jaar waren we helemaal gek op de Nokia 3.1. Met de Nokia 3.2 krijg je nu een Android smartphone die twee dagen op één acculading moet werken. Daarnaast heeft Nokia er een speciale knop op gezet voor Google Assistant. Deze Android 9 smartphone draait op een Qualcomm Snapdragon 429 chipset. Afhankelijk van de uitvoering met 2GB of 3GB werkgeheugen en 16GB of 32GB opslagruimte. Achterop krijg je een 13 megapixel camera en voorop 5 megapixels voor selfies.

Nokia 4.2

De Nokia 4.2 draait vooral om de beeldprestaties als we Nokia mogen geloven. Ook deze Android smartphone krijgt een speciale Google Assistant knop mee. Dit toestel draait op de Qualcomm Snapdragon 439 chipset. Afhankelijk van de variant krijg je 2GB of 3GB werkgheugen en 16GB of 32GB opslagruimte. Het display meet 5,7 inch en is 720p HD+. Achterop krijg je een 13+2 megapixel camera. Voor krijg je 8 megapixels voor selfies.

Nokia 4.2

Nokia 210

En dan is er nog de Nokia 210. Optisch een opvolger voor de iconische Nokia 3310. Een featurephone met smart features zoals een webbrowser en een aantal andere apps.

Nokia 210

Nokia laders

En dan zijn er nog twee nieuwe laders van Nokia. De Nokia Wireless Charge ren de Nokia Portable Wireless Charger. Zoals de naam doet vermoeden, gaat het in beide gevallen om draadloze laders. Nokia was één van de eerste smartphone merken die vol heeft ingezet op draadloos laden. Helaas bevatte het persbericht geen afbeeldingen van deze accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.