GadgetGear.nl
BlackBerry Key2 Red Edition

MWC: Dit is de BlackBerry Key2 RED Edition

BlackBerry fabrikant TCL heeft tijdens het Mobile World Congress een exclusieve uitvoering van haar Key2 aangekondigd. De BlackBerry Key2 komt nu ook in een Red Edition op de markt.

Bij de BlackBerry Key2 RED Edition is het toestel voorzien van een rode behuizing. De knoppen zijn echter zwart gebleven. Ook wordt de Android smartphone met rode oordopjes uitgeleverd. Met de nieuwe uitvoering is de adviesprijs van het toestel op €749 gezet.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten