GadgetGear.nl

Motorola komt met opvouwbare smartphone

Tijdens het MWC werden de tweede, en derde opvouwbare smartphone ter wereld geproduceerd. En een toestel van LG dat ergens op leek. Ondertussen laat Motorola, onderdeel van Lenovo, weten ook aan een echt op vouwbare smartphone te werken.

Motorola deed deze uitspraak tegenover Engadget. Er gaan al een tijdje geruchten dat Motorola aan een nieuwe Razr smartphone zou werken. Dit zou goed een opvouwbare smartphone kunnen zijn. Wat we qua design mogen verwachten, of qua naam, laat Motorola nog niet weten. Ook niet wanneer het toestel af zal zijn. Motorola wilt het toestel wel lanceren rond de tijd dat de concurrenten ook op de markt komen. Dat zou dus maar zo rond de zomer kunnen zijn.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten