Arjan Olsder
Arjan Olsder

Motorola komt met opvouwbare smartphone

Tijdens het MWC werden de tweede, en derde opvouwbare smartphone ter wereld geproduceerd. En een toestel van LG dat ergens op leek. Ondertussen laat Motorola, onderdeel van Lenovo, weten ook aan een echt op vouwbare smartphone te werken.

Motorola deed deze uitspraak tegenover Engadget. Er gaan al een tijdje geruchten dat Motorola aan een nieuwe Razr smartphone zou werken. Dit zou goed een opvouwbare smartphone kunnen zijn. Wat we qua design mogen verwachten, of qua naam, laat Motorola nog niet weten. Ook niet wanneer het toestel af zal zijn. Motorola wilt het toestel wel lanceren rond de tijd dat de concurrenten ook op de markt komen. Dat zou dus maar zo rond de zomer kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.