ISE: Samsung brengt meer 8K displays naar Amsterdam

8K is de trend in televisieland, maar Samsung richt zich nu ook op de zakelijke gebruikers. Tijdens de ISE laat Samsung een nieuwe lijn met 8K QLED TV’s zien. Deze displays zijn gericht op digital signage, dus displays voor in etalages e.d.

Samsung voorziet haar 8K displays van AI upscaling. Zo hoeven winkeliers geen 8K content te produceren op het moment dat de schermen in gebruik genomen worden. Maar 8K laat wel toe dat product presentaties er nog realistischer uitzien. Het grootste 8K QLED display op ISE meet zelfs 82 inch en is minder dan 4CM diep. Samsung biedt ook 8K Multibox HDR displays waarmee Samsung de eerste is met HDR. Deze schermen bieden ondersteuning voor HDBT kabels.

In het eerste kwartaal is Samsung ook van plan een nieuwe 8K The Wall display uit te brengen. Dit 8K scherm komt op een formaat van 292 inch. Samsung werkt voor de ontwikkeling van dit display met Harman/JBL, Steinway en Lyngdorf. Voor IoT compatibility wordt gewerkt met Domotz, Ihiji en OrvC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events