GadgetGear.nl

ISE: Samsung brengt meer 8K displays naar Amsterdam

8K is de trend in televisieland, maar Samsung richt zich nu ook op de zakelijke gebruikers. Tijdens de ISE laat Samsung een nieuwe lijn met 8K QLED TV’s zien. Deze displays zijn gericht op digital signage, dus displays voor in etalages e.d.

Samsung voorziet haar 8K displays van AI upscaling. Zo hoeven winkeliers geen 8K content te produceren op het moment dat de schermen in gebruik genomen worden. Maar 8K laat wel toe dat product presentaties er nog realistischer uitzien. Het grootste 8K QLED display op ISE meet zelfs 82 inch en is minder dan 4CM diep. Samsung biedt ook 8K Multibox HDR displays waarmee Samsung de eerste is met HDR. Deze schermen bieden ondersteuning voor HDBT kabels.

In het eerste kwartaal is Samsung ook van plan een nieuwe 8K The Wall display uit te brengen. Dit 8K scherm komt op een formaat van 292 inch. Samsung werkt voor de ontwikkeling van dit display met Harman/JBL, Steinway en Lyngdorf. Voor IoT compatibility wordt gewerkt met Domotz, Ihiji en OrvC.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten