GadgetGear.nl

Gerucht: 4K Selfies filmen met de Galaxy S10

Een selfie camera in een gat in het display. Samsung zal waarschijnlijk de tweede zijn die dit doet. Toch zal er 1 ding zijn waarin Samsung meteen zal uitblinken. Een 4K selfie camera.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Het is geen geheim dat Samsung er hard aan moet werken de verkopen van haar smartphones op te krikken. De Koreanen voelen de Chinezen in de nek hijgen. Met de S10 verwachten we dan ook een Android vlaggenschip dat echt weer haar tijd vooruit is. Dat echt weer vernieuwend is. De geruchten zijn in ieder geval erg positief. Zo ook omtrent de nieuwe selfie camera.

Samsung lijkt de tweede te zijn die een smartphone met een selfie camera in een gat in het display op de markt te zetten. Dus geen traditionele inkeping die de afgelopen anderhalfg jaar trending was.

In een filmpje dat is gelekt, staat het woord 4K in het beeld op het moment dat er beelden van de selfiecamera te zien zijn. Ook zien we een vingerafdrukscanner onder het display. Een technologie waarmee Samsung misschien wat laat is, maar die de Chinezen nog niet perfect hebben weten op te leveren. Als Samsung die vingerafdrukscanner wel vlot weet te laten reageren, kan het leiderschap in dit veld laten zien.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De presentatie van de Samsung Galaxy S10 series zal naar verwachting op 20 februari plaatsvinden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten