GadgetGear.nl
Samsung Gear VR met Controller

Gear VR compatible met de Galaxy S10 series

Gisteravond heeft Samsung een enorme hoeveelheid nieuwe Galaxy gadgets gepresenteerd. Voor de tweede keer schitterde de Samsung Gear VR in afwezigheid. En dit blijkt niet terecht.

Even leek het erop dat Samsung de wereld van VR gedag zou zeggen. De waarheid is anders. Er lijkt gewoon geen reden te zijn om een nieuwe Gear VR te presenteren. De hele S10 serie, dus alle vier de modellen, blijken compatible met de laatste generatie Gear VR. Samsung zegt zelfs dat de nieuwe dozen standaard al een S10 adapter bevatten. Ook de firmware om de Gear VR te ondersteunen zit gewoon ingebakken in de S10 series. Liefhebbers van de Gear VR kunnen dus ook op de nieuwe generatie gebruik blijven maken van de hun VR headset.

Samsung Gear VR met Controller.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten