Gear VR compatible met de Galaxy S10 series

Gear VR kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Gisteravond heeft Samsung een enorme hoeveelheid nieuwe Galaxy gadgets gepresenteerd. Voor de tweede keer schitterde de Samsung Gear VR in afwezigheid. En dit blijkt niet terecht.

Even leek het erop dat Samsung de wereld van VR gedag zou zeggen. De waarheid is anders. Er lijkt gewoon geen reden te zijn om een nieuwe Gear VR te presenteren. De hele S10 serie, dus alle vier de modellen, blijken compatible met de laatste generatie Gear VR. Samsung zegt zelfs dat de nieuwe dozen standaard al een S10 adapter bevatten. Ook de firmware om de Gear VR te ondersteunen zit gewoon ingebakken in de S10 series. Liefhebbers van de Gear VR kunnen dus ook op de nieuwe generatie gebruik blijven maken van de hun VR headset.

Samsung Gear VR met Controller.

Gear VR kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram