GadgetGear.nl

Ga ultrabreed met de Philips 499P9H monitor

Fabrikant MMD heeft onlangs een extra brede monitor ontwikkeld. De Philips 499P9H heeft een beeldverhouding van 32:9 waardoor je gemakkelijk drie schermen tegelijk open kunt zetten.

De Philips 499P9H is een zogenaamd SuperWide display. De 49 inches aan display zijn verdeeld over een beeldverhouding van 32:9. Waar het met 21:9 displays al goed te doen is om twee apps goed naast elkaar te zetten, kun je met 32:9 drie apps goed naast elkaar draaien. Hierdoor zijn dit soort displays er geschikt voor kantoortoepassingen.

Ook voor entertainment toepassingen kan het effect van deze Philips 499P9H indrukwekkend zijn. Dit doordat het om een gebogen display gaat.

De verdere bruikbaarheid wordt vergroot doordat de Philips 499P9H is uitgerust met een USB-C dock. Ook is het display van een pop-up webcam voorzien waardoor je als gebruiker wel een webcam hebt, maar ook zekerheid dat je in privacy achter het display kunt werken.

Het Philips 499P9H display gaat €1.099 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten