GadgetGear.nl

Extra beveiliging voor WhatsApp op iOS

WhatsApp maakt het voor iOS gebruikers mogelijk om chats beter te beveiligen. Dit doet het door ondersteuning voor Face ID en Touch ID aan de app toe te voegen.

Deze beveiliging gaat dan voor heel WhatsApp gelden. Gebruikers kunnen bepalen of ze iedere keer, om de minuut, om de 15 minuten of om het uur opnieuw willen verifiëren dat ze het zelf zijn wanneer de iPhone is ontgrendeld. Zo kun je het iets onveilige Face ID gebruiken voor de telefoon zelf, maar als extra beveiliging Touch ID vragen op het moment dat WhatsApp wordt geopend. Overigens zijn berichten als notificatie nog wel leesbaar. Wil je niet dat jouw wederhelft meekijkt, moet je dus ook WhatsApp notificaties uitzetten 😉

Het is al langer mogelijk om tweestapsverificatie op WhatsApp in te stellen. Zowel onder iOS als onder Android. Dit om de account beter te beschermen tegen overname door derden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten