GadgetGear.nl

Dit zit allemaal in het nieuwe Chrome en ChromeOS

Er komt een enorme Chrome en Chrome OS update aan. Een update met verbeterde ondersteuning voor Android functies, maar ook toetsenborden. Ja, mediaknoppen worden eindelijk bruikbaar.

Komende maand gaat Google een enorme update voor Chrome en ChromeOS uitleveren. Met de update krijgt het OS veel nieuwe functies die het besturingssysteem een stuk comfortabeler gaan maken. De Chrome updates komen ook beschikbaar voor Chrome op Windows 10 en macOS.

Multimediaknoppen

Heb je een fancy toetsenbord met multimediaknoppen, dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat je daar niets aan hebt in de Chrome browser. Dit gaat veranderen. Met update 73 wordt de ondersteuning voor Multimedia knoppen toegevoegd aan het systeem.

Google Assistant

Google Assistant zal vanaf update 72 dieper in ChromeOS worden geïntegreerd. Zo kom je voice control tegen in het zoekveld van het besturingssysteem. Net als bij Android apparaten.

Video’s kijken

Een andere nieuwe feature is picture-in-picture modus. Wanneer je films en series kijkt, is het ook mogelijk om andere apps te gebruiken onder ChromeOS. De video zal in een klein venster verder spelen.

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk in de nieuwe versie van ChromeOS. Dit kom onder anderen terug in de netwerk manager. Deze wordt in een soort sandbox geplaatst. Zo kunnen hackers niet zo ver komen. Ook zal het OS niet meer toegankelijk zijn via de USB poorten wanneer het apparaat is vergrendeld.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten