De verkoopprijzen voor de nieuwe Samsung Galaxy S10 series zijn op straat komen te liggen. Om precies te zijn, de prijzen die Samsung voor de Nederlandse markt gaat hanteren. De prijzen verlopen van €749 tot en met €1.499.

Samsung Galaxy S10e

De Samsung Galaxy S10e wordt het absolute budgetmodel uit de serie. Je mag het een Lite model noemen. Het toestel komt met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte, wat toch best aardig is. Samsung zal eerst geen, zwart, groen en wit lanceren. Later volgt de blauwe uitvoering. Het toestel gaat €749 kosten.

Samsung Galaxy S10

Ook hier komt Samsung met een 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte variant op de markt. Deze gaat €899 kosten en komt in het zwart, groen, wit en blauw uit. Wil je liever de snellere met 8GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte, dan betaal je €1.149 voor het toestel. Deze komt in vrijwel dezelfde kleuren uit, maar Samsung lijkt wel te gaan spelen met tinten of mat/glanzende uitvoeringen. Zo is de goedkoper versie gewoon black en de duurdere prism black.

Samsung Galaxy S10+

Maar wat je natuurlijk echt wilt, is de Samsung Galaxy S10+. Deze zal weer groter zijn en waarschijnlijk weer een betere camera meekrijgen. De uitvoering met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte is weer de goedkoopste. Hij verschijnt in het zwart, groen, blauw en wit voor €999.

Wil je 8GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte, dan gaat deze Android smartphone €1.249 kosten. Wil je 12GB werkgeheugen (WOW!) en 1TB opslagruimte (WOW!WOW!) dan betaal je €1.499 en heb je zeer waarschijnlijk de snelste Android smartphone van dat moment. Deze topuitvoering verschijnt alleen in Ceramic Black en Ceramic White.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.