GadgetGear.nl

Deze zomer, wordt Nintendo’s zomer

Nintendo heeft haar nieuwe lijn met games voor komende zomer gepresenteerd. De line-up voor de Nintendo Switch lijkt bijzonder sterk door zowel een nieuwe Mario- als een nieuwe Zelda titel.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Met Zelda Breath of the Wild zette Nintendo een adembenemende open wereld neer. Een open wereld die zelfs na enkele DLC vraagt om meer Zelda plezier op de Switch. En nee, de 8-bit re-releases die je gratis speelt via Nintendo Switch Online tellen we echt niet serieus mee.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Maar Nintendo gaat Zelda liefhebbers verwennen met The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Deze titel verscheen in 1993 op Nintendo’s GameBoy Color. Hoewel de bekende gameplay zoveel mogelijk is aangehouden, zijn de graphics helemaal opnieuw uitgevoerd. De game ziet er dan ook fantastisch uit.

Super Mario Maker 2

En dan het enige spel waarvoor hier de Wii U nog steeds werd aangezet; Super Mario Maker. Dat wil zeggen, we krijgen geen simpele ‘port’ van het originele spel. Nintendo geeft deze editie echt een eigen nummer; Super Mario Maker 2. De game heeft een flinke upgrade van haar interface ontvangen waardoor je gemakkelijker en met meer variatie levels kunt bouwen. Daarnaast mogen we nog een aantal andere nieuwe features verwachten.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

En verder

Nintendo toonde ook beelden van Astral Chain. Een nieuwe actietitel van de makers van Bayonetta. Daarnaast komt Nintendo met de game Oninaki wat meer een hack&slash game is en Deltarune, de opvolger van Undertale.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten