GadgetGear.nl

Dell start terugroepactie gevaarlijke laders

Dell heeft met de Hybrid Power Adapter een kruising tussen een laptop adapter en powerbank ontwikkeld. Hoewel het idee briljant is, blijken de units gevaarlijk te zijn. Dell is een terugroepactie gestart.

Hoewel het enkel modellen betreft die in de VS en Canada zijn verkocht, vindt er veel import naar Europa plaats. Vandaar dat we deze terugroepactie toch hier vermelden. De Dell Hybrid Power Adapter kan namelijk open gaan en waarbij het risico op schokken ontstaat.

Het gaat om modellen die geproduceerd zijn tussen januari en maart van 2017. Daarvan zijn er 475 verkocht in Canada en nog eens 8.900 in de VS. Ze zijn herkenbaar aan productiecode CN-05G53P – LOC00 – *** – **** – A**. De sterretjes zijn getallen. Dell wisselt de adapters kosteloos om.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten