Dell heeft met de Hybrid Power Adapter een kruising tussen een laptop adapter en powerbank ontwikkeld. Hoewel het idee briljant is, blijken de units gevaarlijk te zijn. Dell is een terugroepactie gestart.

Hoewel het enkel modellen betreft die in de VS en Canada zijn verkocht, vindt er veel import naar Europa plaats. Vandaar dat we deze terugroepactie toch hier vermelden. De Dell Hybrid Power Adapter kan namelijk open gaan en waarbij het risico op schokken ontstaat.

Het gaat om modellen die geproduceerd zijn tussen januari en maart van 2017. Daarvan zijn er 475 verkocht in Canada en nog eens 8.900 in de VS. Ze zijn herkenbaar aan productiecode CN-05G53P – LOC00 – *** – **** – A**. De sterretjes zijn getallen. Dell wisselt de adapters kosteloos om.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.