GadgetGear.nl

Zo ziet de Samsung Galaxy S10 eruit

We wisten al 100% zeker dat Samsung’s eerste smartphone met opvouwbaar display, niet de nieuwe S series zou zijn. Hoewel er eerder al foto’s gelekt waren over het nieuwe uiterlijk, lijkt het beeldmateriaal van vandaag echt kloppend te zijn.

De gelekte afbeeldingen zijn afkomstig van AllAboutSamsung, een Duitse site die wel vaker vroegtijdig dit soort afbeeldingen in handen weet te krijgen. Wat we zien zijn opnieuw, gebogen displays voor de Samsung Galaxy S10 series. De toestellen krijgen nog wel een kin, maar die lijkt kleiner. Ook zijn de camera’s nu in een gat verwerkt. Zelfs de dubbele camera van de Samsung Galaxy S10 Plus.

Achterop zien we ook exact wat we hadden verwacht van Samsung, drie camera’s. Daarmee lijkt Samsung de achtervolging op Huawei in te zetten. All About Samsung onderstreept dat het hier prototypen van de nieuwe serie betreft.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten