GadgetGear.nl

CES: Sony introduceert nieuwe Glass Sound Speaker

Enkele Jaren geleden presenteerde Sony haar ultieme designspeaker. Duur, maar vooral ook erg mooi. Deze krijgt nu een opvolger die iets betaalbaarder lijkt, de Sony Glass Sound Speaker.

De filosofie achter de Sony Glass Sound Speaker lijkt het combineren van geluid met een sfeerelement te zijn. Zo bevat de speaker dimbare LED verlichting in organisch glaswerk. Dit glaswerk vormt onderdeel van de driver die het geluid produceert. Sony noemt dit haar advanced vertical drive.

De Sony Glass Sound Speaker bevat Spotify push & play functies, maar ook ondersteuning voor Hi-Res Audio. Via de Sony Mosic Center app is het ook mogelijk om vanuit Chromecast naar de speaker te streamen.

De Sony LSPX-S2 ligt vanaf mei in de winkel voor €600.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten