Samsung heeft drie nieuwe monitoren gepresenteerd. Één nieuwe monitor voor gamers, een kantoormonitor en een monitor gericht op content creators.

Samsung Space Monitor

De Space Monitor is door Samsung voorzien van een minimalistisch ontwerp. Dit begint al met een ingebouwde arm. Daarmee is de monitor plat tegen een muur te vouwen, wanneer je deze niet nodig hebt. Deze monitor verschijnt in 27 inch QHD en 32 inch UHD uitvoering.

Samsung CRG9

De Samsung SRG9 is een 49 inch monitor voor gamers. Het is een ultrawide monitor met een beeldverhouding van 32:9 en een resolutie van 5.120×1.440 pixels. Ook is er ondersteuning voor HDR10 met een helderheid van 1.000 nits. De monitor heeft een 1.880mm curve. Samsung vergelijkt de ervaring met twee 27 inch 16:9 monitoren naast elkaar.

Indien nodig, kan de monitor ook twee bronnen laten zien in picture-by-picture modus. Er zit een HDMI aansluiting op en twee DisplayPort aansluitingen. Daarnaast is er een USB3.0 aansluiting. Onder anderen om de koptelefoon direct op het display in te kunnen pluggen.

Samsung UR59C

Voor content creators bouwde Samsung de UR59C. Een UHD curved display met een contrast van 2.500:1 en een 4K 3.840×2.160 resolutie. De monitor heeft een 1.500R curve. De monitor heeft een diepte van 6,7mm en komt in een 27 inch en 32 inch uitvoering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.