GadgetGear.nl

Orbi Pro krijgt een plafond satelliet

Netgear’s Orbi Pro lijn won afgelopen jaar een Editor’s Pick award bij GadgetGear.nl en was daarmee één van de beste producten voor zakelijk gebruik. Het systeem krijgt nu ook satellieten voor plafondmontage.

De huidige satellieten konden via een speciale beugel al aan wanden en systeemplafonds worden gemonteerd. Maar met de nieuwe unit ziet het er allemaal net wat strakker uit. De unit maakt gebruik van dezelfde Fastlane 3 technologie die in de huidige satellieten zit. Stroomvoorziening kan worden geregeld via PoE, dus aan alleen een netwerkkabel trekken heb je genoeg voor de montage. Ook biedt de unit ondersteuning voor 4×4 MU-MIMO WiFi.

Netgear bracht op de CES nog meer zakelijke netwerkoplossingen mee. Hieronder bevinden zich nieuwe managed switches en cloud oplossingen.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten