Netgear’s Orbi Pro lijn won afgelopen jaar een Editor’s Pick award bij GadgetGear.nl en was daarmee één van de beste producten voor zakelijk gebruik. Het systeem krijgt nu ook satellieten voor plafondmontage.

De huidige satellieten konden via een speciale beugel al aan wanden en systeemplafonds worden gemonteerd. Maar met de nieuwe unit ziet het er allemaal net wat strakker uit. De unit maakt gebruik van dezelfde Fastlane 3 technologie die in de huidige satellieten zit. Stroomvoorziening kan worden geregeld via PoE, dus aan alleen een netwerkkabel trekken heb je genoeg voor de montage. Ook biedt de unit ondersteuning voor 4×4 MU-MIMO WiFi.

Netgear bracht op de CES nog meer zakelijke netwerkoplossingen mee. Hieronder bevinden zich nieuwe managed switches en cloud oplossingen.

kopen
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.