GadgetGear.nl

Orbi Pro krijgt een plafond satelliet

Netgear’s Orbi Pro lijn won afgelopen jaar een Editor’s Pick award bij GadgetGear.nl en was daarmee één van de beste producten voor zakelijk gebruik. Het systeem krijgt nu ook satellieten voor plafondmontage.

De huidige satellieten konden via een speciale beugel al aan wanden en systeemplafonds worden gemonteerd. Maar met de nieuwe unit ziet het er allemaal net wat strakker uit. De unit maakt gebruik van dezelfde Fastlane 3 technologie die in de huidige satellieten zit. Stroomvoorziening kan worden geregeld via PoE, dus aan alleen een netwerkkabel trekken heb je genoeg voor de montage. Ook biedt de unit ondersteuning voor 4×4 MU-MIMO WiFi.

Netgear bracht op de CES nog meer zakelijke netwerkoplossingen mee. Hieronder bevinden zich nieuwe managed switches en cloud oplossingen.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten