LG introduceert videowall met ’s werelds smalste randen

LG heeft haar nieuwste generatie videowall gepresenteerd. Naar eigen zeggen met ’s werelds smalste bezel. De dikte van de bezel is belangrijk omdat dit het nog zichtbare randje is wanneer de displays tegen elkaar aan worden gemonteerd.

Het nieuwe displays is gebouwd op basis van IPS panelen. Hiermee zorgt LG voor een zeer brede kijkhoek op de displays. Het randje dat nu overblijft is 0,44mm en dat belooft ook wat voor toekomstige IPS displays in smartphones. Ook daar hebben fabrikanten enorme uitdagingen om de randen zo smal mogelijk te maken, terwijl OLED displays wel een zeer smalle rand hebben. Echter, OLED is behoorlijk duur.

De LG 55SVH7E panelen zijn ook voorzien van een uniforme witbalans en technologie om bewegende beelden naadloos op elkaar over te laten gaan. Ook zou LG het probleem hebben opgelost waarbij dit soort displays aan de randen minder lichtopbrengst hebben. Hierdoor zouden kleuren en contrasten nu uniform zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram