KPN Sluit alle Telfort winkels en ontslaat personeel

KPN kondigde eerder deze maand al aan dat de merken Telfort, YES en XS4All geschrapt zouden worden. Nu is bekend geworden dat alle Telfort winkels per 1 mei worden gesloten. Voor het personeel is ontslag aangevraagd.

Hoewel het merk Telfort per 1 mei nog niet verdwijnt, is KPN begonnen met het flink reduceren van kosten op de verkoopstrategie. Hoewel het nog om een concept gaat, verwacht KPN op dat moment afscheid te nemen van 207 Telfort medewerkers en 128 uitzendkrachten. KPN heeft toegezegd de medewerkers intern en extern naar nieuw werk te begeleiden.

Ben je Telfort klant, zal het ook na sluiting nog mogelijk zijn om persoonlijk hulp te krijgen. Daarvoor kunnen Telfort klanten terecht bij KPN winkels. Abonnementen blijven voorlopig ook doorlopen en er zullen reclamecampagnes voor het merk blijven aldus Telecompaper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram