GadgetGear.nl

KPN Sluit alle Telfort winkels en ontslaat personeel

KPN kondigde eerder deze maand al aan dat de merken Telfort, YES en XS4All geschrapt zouden worden. Nu is bekend geworden dat alle Telfort winkels per 1 mei worden gesloten. Voor het personeel is ontslag aangevraagd.

Hoewel het merk Telfort per 1 mei nog niet verdwijnt, is KPN begonnen met het flink reduceren van kosten op de verkoopstrategie. Hoewel het nog om een concept gaat, verwacht KPN op dat moment afscheid te nemen van 207 Telfort medewerkers en 128 uitzendkrachten. KPN heeft toegezegd de medewerkers intern en extern naar nieuw werk te begeleiden.

Ben je Telfort klant, zal het ook na sluiting nog mogelijk zijn om persoonlijk hulp te krijgen. Daarvoor kunnen Telfort klanten terecht bij KPN winkels. Abonnementen blijven voorlopig ook doorlopen en er zullen reclamecampagnes voor het merk blijven aldus Telecompaper.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten