GadgetGear.nl

Komt de Razr terug als opvouwbare smartphone?

De eerste generatie opvouwbare smartphones ie eind 2018 gepresenteerd. Dat wil zeggen, alleen Royole deed dat. De rest van de merken gaf alleen een teaser. Maar allemaal zien ze eruit als een dikke portemonnee.

En dan is een nieuw patent vanuit Motorola ineens wel heel interessant. Op bijgevoegde tekening zie je een concept van een nieuwe Motorola Razr. Die smartphone stond in de 00’s bekend als een flinterdunne clamshel telefoon. Een echte trendzetter. Bovendien is er een tweede display wanneer de Razr is ingeklapt.

Met de nieuwe displaytechniek die opvouwen toelaat, zou Motorola van plan kunnen zijn de Razr series nieuw leven in te blazen. Het zou de eerste zijn waarbij het display naar binnen vouwt in plaats van buitenom de smartphone. Volgens The Wallstreet Journal zou Motorola de smartphone komende maand al willen presenteren.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten