Komt de Razr terug als opvouwbare smartphone?

De eerste generatie opvouwbare smartphones ie eind 2018 gepresenteerd. Dat wil zeggen, alleen Royole deed dat. De rest van de merken gaf alleen een teaser. Maar allemaal zien ze eruit als een dikke portemonnee.

En dan is een nieuw patent vanuit Motorola ineens wel heel interessant. Op bijgevoegde tekening zie je een concept van een nieuwe Motorola Razr. Die smartphone stond in de 00’s bekend als een flinterdunne clamshel telefoon. Een echte trendzetter. Bovendien is er een tweede display wanneer de Razr is ingeklapt.

Met de nieuwe displaytechniek die opvouwen toelaat, zou Motorola van plan kunnen zijn de Razr series nieuw leven in te blazen. Het zou de eerste zijn waarbij het display naar binnen vouwt in plaats van buitenom de smartphone. Volgens The Wallstreet Journal zou Motorola de smartphone komende maand al willen presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram