GadgetGear.nl

Kingston introduceert de IronKey D300 Serialized Encrypted USB

Kingston heeft deze week een nieuwe USB stick voor zakelijk gebruik gepresenteerd. Sinds de strengere privacywetgeving in de EU, lijken managed sticks aan populariteit te winnen in het bedrijfsleven.

De IronKey D300 Serialized Encrypted USB is een USB stick die volledig is versleuteld, maar die ook volledig managed is. Daarmee kunnen deze USB sticks centraal worden beheerd. De DataLocker software zorgt voor beveiliging met een wachtwoord, maar stelt ook policies op. Bijvoorbeeld hoe vaak een wachtwoord verkeerd mag worden ingevoerd voor alle data wordt gewist. Jep, there’s no return from that one!

De dataopslag zelf is FIPS 140-2 Level 3 gecertificeerd. Daarnaast wordt alle data met 256-bit AES encryptie opgeslagen. Kingston produceert deze USB sticks met 4-128GB aan opslagruimte.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten