GadgetGear.nl

Hyundai presenteert haar Walking Car Concept

Hyundai heeft vandaag een heel bijzondere bolide gepresenteerd. Het gaat om de Walking Car Concep. Een auto gericht op dienstverleners en hulpdiensten.

Het idee van de Walking Car Concept is dat deze auto letterlijk overal moet kunnen komen, ook als ergens geen weg ligt. Denk aan rampgebieden, maar ook die laatste meters tot de voordeur, wanneer er een trap is. Zo zou een taxi een invalide persoon veel beter kunnen bereiken.

De Walking Car Concept krijgt vier poten waaraan de wielen zitten. Deze kunnen in automodus gewoon onder de auto hangen. Wanneer er gelopen moet worden, hebben deze poten vijf gradaties van beweegbaarheid. Om deze combinatie mogelijk te maken, zijn de elektromotoren van deze auto in de wielen geplaatst. Met de poten kan de auto over obstakels tot 1,5 meter hoog of breed klimmen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten