Dyson verlaat het VK

Dyson Auto

Dyson gaat, in ieder geval op papier, haar thuisland verlaten. Met de Brexit op komst, kiest het innovatieve merk er voor om haar hoofdkantoor naar Azië te verplaatsen. Daarmee slaat het Europa compleet over.

Dat Dyson voor Azië kiest is niet geheel verrassend. Vele Dyson producten komen in Azië al eerder op de markt dat bijvoorbeeld hier in Nederland. Dyson kiest daarbij voor een hoofdkantoor in Singapore. Dyson claimt overigens wel (volgens RTL-Z) dat deze verhuizing niet om de Brexit is, maar om simpelweg dichter op de grootste afnemers te zitten. Ook de komst van de elektrische auto van Dyson zou hierin een rol kunnen spelen. Ook daar verwacht Dyson veel van de Aziatische markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.