GadgetGear.nl

Dyson verlaat het VK

Dyson gaat, in ieder geval op papier, haar thuisland verlaten. Met de Brexit op komst, kiest het innovatieve merk er voor om haar hoofdkantoor naar Azië te verplaatsen. Daarmee slaat het Europa compleet over.

Dat Dyson voor Azië kiest is niet geheel verrassend. Vele Dyson producten komen in Azië al eerder op de markt dat bijvoorbeeld hier in Nederland. Dyson kiest daarbij voor een hoofdkantoor in Singapore. Dyson claimt overigens wel (volgens RTL-Z) dat deze verhuizing niet om de Brexit is, maar om simpelweg dichter op de grootste afnemers te zitten. Ook de komst van de elektrische auto van Dyson zou hierin een rol kunnen spelen. Ook daar verwacht Dyson veel van de Aziatische markt.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten