Dyson verlaat het VK

Dyson gaat, in ieder geval op papier, haar thuisland verlaten. Met de Brexit op komst, kiest het innovatieve merk er voor om haar hoofdkantoor naar Azië te verplaatsen. Daarmee slaat het Europa compleet over.

Dat Dyson voor Azië kiest is niet geheel verrassend. Vele Dyson producten komen in Azië al eerder op de markt dat bijvoorbeeld hier in Nederland. Dyson kiest daarbij voor een hoofdkantoor in Singapore. Dyson claimt overigens wel (volgens RTL-Z) dat deze verhuizing niet om de Brexit is, maar om simpelweg dichter op de grootste afnemers te zitten. Ook de komst van de elektrische auto van Dyson zou hierin een rol kunnen spelen. Ook daar verwacht Dyson veel van de Aziatische markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram