GadgetGear.nl

Dit is Oppo’s lossless 10X zoomlens

Het gerucht ging al dat Oppo snel een lens zou aankondigen die tot 10x kan zoomen zonder verlies van kwaliteit. De verwachting was dat de lens pas tijdens het Mobile World Congress getoond zou worden, maar Oppo heeft het nieuws nu al naar buiten gebracht.

Het is de tweede lens die Oppo presenteert die lossless zoom levert. Eerder al presenteerde Oppo een 5x lossless zoomlens. Het is echter onbekend of deze ooit in een smartphone terecht is gekomen. Ook bij deze lens lijken nog geen concrete plannen te zijn.

Oppo lossless lenssysteem mer prisma

De techniek werkt overigens met drie camera’s en lenzen in een periscoop opstelling. De lenzen hebben namelijk veel ruimte nodig. Door een prisma te gebruiken wordt het licht dat binnenvalt meteen omgebogen in een hoek van 90 graden, waarna het lenzensysteem haar werk kan doen. Ook lijkt Oppo gebruik te maken van drie camera’s.

Oppo liet meteen ook haar wide zone optische vingerafdrukscanner zien. Daarmee wordt het scanoppervlak vergroot en dat kan meer comfort opleveren wanneer je jouw duim op de voorkant van een smartphone legt.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten